Whois Mark

Τρίτη

0 Που ειναι το μυρριο οεο ?




Mετα την υπογραφη του μνημονιου της ξεφτιλας, του μνημονιου το οποιο εβαλε οριστικα και αμετακλητα ταφοπλακα στις οποιες ελπιδες ειχαμε σαν χωρα να περισωσουμε οτι σωζεται , ξαφνικα εγινε το κλικ και ψαχνουμε για το ενα μυριο κι αυτον που το εβγαλε στην ελβετια......
ναι καλα ακουσατε και διαβασατε 1 μυριο ευρω!!!!!!
δηλαδη εδω χρωσταμε περι τα 400 δις ευρω και ολους μας ξαφνικα μας επιασε ο πονος για το 1 μυριο.....
η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο. ενα πολιτικο συστημα που βρισκετε στο τελος του, που ψυχοραγει, αυτοξεφτιλιζετε μεχρι να διαλυθει. αλλα ακομη και τοτε προσπαθει μεσα απο απο τους εκλεγμενους εθνοπροδοτες να ταισει κι αλλο θεαμα κι αλλο παραμυθι σε ενα λαο που βρισκετε σε αγρυπνο κωμα.
ενα λαο που διασυρεται και ξεφτυλιζεται διεθνως με τα χειροτερα λογια απο μια απιστευτη και καλα οργανωμενη προπαγανδα η οποια εκπορευεται με μεγαλη μαεστρια τοσο απο το εξωτερικο αλλα το χειροτερο απ ολα ειναι οτι εχει ικανοτατους συμμαχους εντος των τειχων. τους ξερουμε ολοι μας. δεκαετιες τωρα περιφερονται σαν φαντασματα σαν ζομπι……..
ναι ειναι ολοι τους αυτοι που φωναζουν για το μυριακι.
ωρυονται τα καναλια, με τους στημενους δημοσιοκαφρισκους. που ναι το μυριο οεοοοο?????? οταν οι ιδιοι οι μεγαλοκαναλαρχες-μεγαλοεκδοτες χρωστανε στο κρατος αρκετα δις η μαλλον καλυτερα δεν πληρωσανε ποτε στη ζωη τους!!
που ναι το μυριο φωναζουν οι μεγαλο-εργολαβοι ναι αυτοι που φτιαξανε κατι δρομους που μας κοστισανε το ¼ του αεπ…..προφανως ηταν στρωμενοι με χρυσαφι γι αυτο τους πληρωσαμε κατι παραπανω…..
που ναι το μυριο φωναζουν ολοι αυτοι που φροντισαν να μας κοστισει η ολυμπιαδα του 2004 3 ολυμπιαδες μαζι,
που ναι το μυριο φωναζουν αυτοι που φροντισαν να εξοπλιζουν την χωρα λες και θα κατακτουσαμε το συμπαν ολοκληρο, και παραγγελνανε κατι υποβρυχια α κλαση μονο που ειχανε ενα μικροελλατωματακι. γερνανε λιγο αλλα δεν πειραζε αυτο ψιλα γραμματα, η μιζα να ναι καλα,
που ναι το μυριο φωναζουν απ το βατοπαιδι ολοι οι συμμετεχοντες στο θεαρεστο εργο,
που ναι το μυριο φωναζουν κατι δημαρχοι, κατι νομαρχες, κατι αγροτικοι συνεταιρισμοι, κατι κρατικοι λειτουργοι που χαν σαν χομπι να παιρνουν κατι φακελακια, ολοι μα ολοι τους αυτοι , ολοι αυτοι οι αγνοι, οι καθαροι, οι ευσυνειδητοι ψαχνουν για την αιτια του κακου, ψαχνουν το μυριο αυτο ειναι που οδηγησε τη χωρα στο αποπατο της ευρωπης και του κοσμου ολοκληρου……!!!!!!

συμπερασμα : δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβουμε οτι δεν ειναι τυχαιο που εδω και 2 χρονια ολοι μα ολοι οι μεγαλοι παγκοσμιως εχουν πεσει με τα μουτρα πανω σε μια χωρα μερικων μυριων ψυχων. τυχαιο? ασφαλως και οχι.
ειμαστε μια πλουσια χωρα απο πολλες αποψεις. εχουμε τα παντα. στην κυρολεξια τα παντα. τι να πουμε. γεωφραφικη θεση? κουλτουρα? πολιτισμο? ορυκτο πλουτο? αυταρκης ειμαστε και μην ακουτε τα παραμυθια που μας πασαρουν οι μαγιστροι και γκαιμπελς των media και οχι μονο.
δυστυχως ομως στα μεγαλες και δυσκολες αποφασεις τις περισσοτερες φορες ειχαμε ηγετες μικρους, λιγους και να μην τους χαρακτηρισω καπως αλλοιως. τωρα που επρεπε να πουνε ενα μεγαλο οχι που θα ετρεχαν γερμανοι και γαλλοι σαν μαραθωνοδρομοι αυτοι προτιμησανε την ευκολη λυση του ναι. κριμα πολυ κριμα. οχι γι αυτους για ολυς εμας τους υπολοιπους που θα στεναξουμε κατω απ την μποτα της τροικας. ντοπιας και ξενης…….
κουραγιο ξανα……..που θα παει θα κανει ξαστερια
κεεp the faith...WIPER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.