Whois Mark

Δευτέρα

6 ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ..ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΑΠΑΤΗ?


ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ..ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΑΠΑΤΗ?

Εχω ζαλιστει,εχω πονοκεφαλιασει,εχω θολωσει..δεν αντεχω αλλο..
ως που θα φτασει αυτο το παραμυθι?(κατ'εμε βεβαια)
Δεν θα πεισθω οτι υπαρχει γριπη των χοιρων,εως οτου δεν βρεθει καποια γιαγια απο το κατσικοδεντρι του Βερμιου,που να νοσησει απο τον ιο  Α-Η1Ν1.
Ας τα παρω ομως με μια χρονολογικη  σειρα..
Ας ξεκινησω με την απατη του AIDS..την απατη του Γαλλου βιολογου Luc  Montagnier,και του Αμερικανου ιολογου R. Gallo..τους "εφευρετες" του ιου του AIDS,η HIV,σε εναν ιο που μετα απο χρονια εχω παψει να πιστευω πως υπαρχει..και μαλιστα εχω πεισθει πως δεν υπαρχει.

Ενας ιος που προηλθε απο τους πρασινους(?) πιθηκους..(αραγε τους θυμαται κανεις?)..οι οποιοι ειναι μια χαρα,και αναπαυονται στα παμπλουτα καταλυμματα των 27 εκατομμυριων δολλαριων..
Ενας ιος(?),που πρωτοφανες για τα ιατρικα και επιστημονικα χρονικα,παρουσιαστηκε σε συνεντευξη τυπου,απο την τοτε υπουργο υγειας των ΗΠΑ Margaret Heckler..!!!
Για να μην σας ζαλιζω ομως,προτεινω να ριξετε μια ματια στις παρακατω σελιδες,και τα σχετικα αρθρα,πριν σχολιασετε..
http://www.hivwave.gr/pages/index.php
http://www.hivwave.gr/pages/maniotis1.html

η κανετε  μια αναζητηση στο google. "η απατη του aids" η αγγλιστι "The Aids fraud"

Και ενα ΖΩΝΤΑΝΟ παραδειγμα ειναι αυτο της Μαριας Παπαγιαννιδου,δημοσιογραφου του Βηματος..
Η Μαρία Παπαγιαννίδου διαγνώστηκε με AIDS από το 1985. Ασθένησε το 1995 και για μια δεκαετία έπαιρνε τη φαρμακευτική αγωγή. Εδώ και δυο χρόνια έχει σταματήσει τα φάρμακα και είναι εντελώς καλά. Όλη αυτή η περιπέτειά της , θέτει υπό αμφισβήτηση το κατεστημένο του AIDS. Εκείνο που ισχυρίζεται η ίδια αλλά και 2500 χιλιάδες επιστήμονες!!! είναι ότι δεν υπάρχει ο ιός HIV που υποτίθεται ότι προκαλεί AIDS, την ασθένεια. Όσο για το AIDS, η ανοσοεπάρκεια, δεν αμφισβητείται η ύπαρξή του, αλλά προκαλείται από πολλές αιτίες που χρήζουν περαιτέρω έρευνας, η οποία όμως έχει σταματήσει όταν με πραξικοπιματικό και επιστημονικά επιλήψιμο τρόπο τον Μάιο του 1984 ο Robert Gallo διατύπωσε την εξίσωση HIV=AIDS. Από κει και πέρα το λόγο έχουν πάρει οι φαρμακοβιομηχανίες που κάνουν χρυσές δουλειές...
Εμβολιαζουν τον κοσμο..του δινουν το "στιγμα"..,και ο εμβολιασμος στην ουσια ειναι μια αλλη οδος για να μολυνθει καποιος απο τον "HIV"..
Και ετσι ανακαλυψαν τον συγχρονο Καιαδα,για να θαψουν τους σκουρους,τους φτωχους,τους ομοφυλοφυλους, τους αδυναμους..
Oι δε δημοσιογραφοι??
εδω ειλικρινα γελαω..
Οχι μόνο το κρύβουν, αλλά το καλλιεργούν: Με τις ευλογίες του Τύπου, η  πληροφόρηση σχετικά με το "AIDS" είναι παραπληροφόρηση. Ο αγώνας κατά του "AIDS" είναι θεμελίωση του "AIDS". Ο,τι νομίζουμε ότι μας προφυλάσσει από το "AIDS", μας υποδουλώνει στο "AIDS".
Και ερχομαστε στην νοσο των τρελων αγελαδων..
ισως η μονη υπαρκτη..η μονη αληθινη νοσος..γιατι ο κυκλος μολυνσης εχει μια λογικη σειρα..
Άρρωστη με νόσο BSE αγελάδα - Μετατρέπεται σε κρεατάλευρο - Τρώγεται από υγιείς αγελάδες, οι οποίες μολύνονται - Μολυσμένες αγελάδες σφαγιάζονται, ενώ μεταφέρουν τα prions χωρίς να έχουν νοσήσει ακόμη - Καταναλώνονται από ανθρώπους.
Αλλα και εδω επικρατησε η υστερια,και η παραπληροφορηση..
Και περναω στον θανατο δι αλληλογραφιας..
Δηλαδη στην ασθενεια του ανθρακα.Μια οξειας μορφης μολυσματικη ασθενεια,που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει σαν οπλο μαζικης καταστροφης,σε εναν βιολογικο πολεμο..Ο βακιλος του ανθρακα φυσικα υπαρχει..αλλα ποτε δεν υπηρξε επιθεση με ανθρακα..
Θυμαστε που ανοιγαν τα γραμματα με γαντια και μασκες?Για μενα φυσικα θα ηταν μια πρωτης ταξεως δικαιολογια για να μην πληρωνω τους διαφορους λογαριασμους.διοτι θα "εβλεπα"κατι υποπτο.παντου..
Κριμα που ξεφουσκωσε τοσο γρηγορα..
Και ερχομαι στην μεγαλη απατη της νοσου των πτηνων..
Στοχος και θυματα σε αυτην την περιπτωση οι ασιατες..
Συγκεκριμένα κατά το 2005 όπου και καταγράφηκαν στην αχανή περιοχή των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (Κίνα, Καμπότζη, Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Μαλαισία κ.α.) ανάμεσα σε 2 δις ανθρώπων περίπου, 114 κρούσματα που ασθένησαν απ' τον ιό Η5Ν1, που έγινε γνωστός ως ο ιός των πουλερικών. Οι 59 από αυτούς πέθαναν, ενώ οι υπόλοιποι θεραπεύτηκαν. Βέβαια ποτέ δεν μάθαμε αν τα στοιχεία αυτά ήταν αληθινά για τα πραγματικά αίτια και τον ακριβή αριθμό των συγκεκριμένων ασθενών και νεκρών.
Στην συνεχεια ειχαμε τον ιο "κοξακι"..εναν ιο που οπως αναπτυχθηκε ετσι και "ψοφησε".Τι μας εμεινε?μα φυσικα η υστερια,και ο πανικος για αλλη μια φορα..
Φτανω λοιπον στην γριπη των χοιρων..Αληθεια βρε παιδια..το Μεξικο συνορευει με την Σερβια η με τις ΗΠΑ? Πως γινεται να ειχαμε 400 και..νεκρους στο Μεξικο..και μονο ενα οχταχρονο παιδακι στις ΗΠΑ?
Μια απατη που ξεκινησε το 1975..οταν ενας Αμερικανος στρατιωτης προσβληθηκε απο γριπη και μαλιστα ηπιας μορφης..
Την επομενη πεθανε ξαφικα,με αποτελεσμα ολοι οι γριπωμενοι του στρατοπεδου,(περιπου 500 τον αριθμο),να θεωρηθουν ποσβεβλημενοι απο μια νεα ασθενεια,που σε χρονο ρεκορ μετατραπηκε σε πανδημια..με την ονομασια.."γριπη των χοιρων"..
Αποτελεσμα..να εμβολιασθουν περιπου 220.000.000 Αμερικανοι πολιτες με τοξικες ουσιες,και πολλοι να πεθανουν εξαιτιας του εμβολιασμου,και των παρενεργειων..
Κεδισμενοι σε ολες τις περιπτωσεις οι μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες..Μέχρι στιγμής τα αντιγριπικά φάρμακα tamiflou και relenza ειναι αναρπαστα..
Ανεξαρτητα ,αλλα και αλληλενδετα ταυτοχρονα με τα παραπανω αγαπητοι μου φιλοι..δεν μπορω να ανεχτω αυτον τον εξευτελισμο που μας επιβαλλουν στα αεροδρομια ολου του κοσμου..
Εκτος απο το γδυσιμο,το οποιο ολοι δεχονται αναντιρρητα..να υπαρχουν τωρα και οι θερμικες καμερες,οι οποιες σκαναρουν τους ταξιδιωτες για τον εντοπισμο της "απατης των χοιρων"..Δεν ειναι μακρια ο καιρος που θα κανουμε και επικυψεις με ανοιγμα των γλουττων.!!

Καλο καλοκαιρι λοιπον..εν αναμονη της νεας πανδημιας -απατης..η οποια ακουγεται οτι θα προελθει απο τις Βαλκανικες χωρες αυτη τη φορα..
Μην πανικοβληθειτε ομως ..οι φαρμακοβιομηχανιες ειναι εδω..διπλα μας..για να μας προσφερουν  τις υπηρεσιες τους..

Τα παραπανω αποτελουν αποκλειστικα προσωπικες μου πεποιθησεις,αποψεις,ποβληματισμους,σκεψεις και συμπερασματα,μερος του προχειρου μου μεχρι προτεινος,για τις οποιες ειχα ενδοιασμους για τον εαν επρεπε να τις αναρτησω..βλεπω ομως οτι οι εξελιξεις τεινουν να με επιβεβαιωσουν,αντι να με διαψευσουν..
Και φυσικα δεν ζητω να υιοθετηθουν απο κανεναν..απλα θα ηθελα ομως να προβληματιστειτε εστω και λιγο..

Συνδεσμοι που με βοηθησαν..http://www.hivwave.gr και http://eineken.pblogs.gr/2009/03/450938.html





6 σχόλια:

Contessa's είπε...

Βρε καλώς τον μας!!!! Καταρχάς, πριν σχολιάσω, δε γίνεται να μη πω ότι είναι μεγάλη χαρά που σε βλέπω πάλι εδώ και μάλιστα με ΣΟΥΠΕΡ ανάρτηση!!!!Στο θέμα μας τώρα. Λοιπόν Θοδωρή μου κι εγώ ήμουν υποψιασμένη εξ\' αρχής με αυτή την ιστορία αλα X-FILES..... Η Σκάλι και ο Μόλντερ λείπουν..... Όσα αναφέρεις είναι πολύ εύλογα και εγείρουν σοβαρούς προβληματισμούς και υπόνοιες....Είναι βέβαιο ότι αυτές οι καταραμένες φαρμακοβιομηχανίες έχουν θησαυρίσει και μάλιστα, τώρα με την παγκόσμια οικονομική κρίση (άααλη ιστορία αυτή, αλλά δεν είναι του παρόντος), επωφελούνται για περισσότερο κέρδος και την προσθήκη πολλών μηδενικών στους λογαριασμούς τους.....Γέλασα που αναφέρεις αν συνορεύουν Μεξικό με Σερβία και ΗΠΑ.....Η αναδρομή που κάνεις στο πρόσφατο ή πιο μακρινό παρελθόν είναι πολύ χρήσιμη και συμφωνώ με όσα λες.........Όμως, να σου πω την αλήθεια προβληματίζομαι με τους θανάτους που σημειώνονται.....Γιατί, προκειμένου να υλοποιήσουν τα καταχθόνια σχέδιά τους, κάποιοι αθώοι πρέπει να θυσιαστούν γι\' αυτό.....ψάχνουν για πειραματόζωα και τα βρίσκουν είτε στις φτωχές και αδύναμες χώρες, είτε κι αλλού.....Τα πάντα για το κέρδος Θοδωρή μου.....Για το χρήμα ξεπουλιούνται συνειδήσεις, ψυχές και οράματα......Αυτοί οι "άνθρωποι" ειναι αδίστακτοι και πολύ φοβάμαι ότι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα....Μπράβο σου για το θέμα.....Και τον τρόπο που το χειρίστηκες....Καλό σου βράδυ και καλή εβδομάδα.......Προσωπικά, επειδή ανήκω στο στρατόπεδο του Οβελίξ, συνεχίζω να τρώω αγριογούρουνο με πολύ πάθος... :))))Φιλια πολλά φιλαράκι μου!!!

maria είπε...

καλημερα φιλε theo, πολυ ευλογα αυτα που μας λες και κρυβουν μεγαλες αληθειες...περι της γριπης το ειχα υποψιαστει και εγω, οπως παλαιοτερα με τις αγελαδες και τα κοτοπουλα, ετσι και τωρα με τους χοιρους....αργοτερα θα βρουν να κατηγορησουν καποιο αλλο ζωντανο....αντι να κατηγορησουν αυτους τους ιδιους (τα ζωα!!!) ριχνουν το φταιξιμο στα καημενα τα ζωακια.....αλλος ενας τροπος για να ελεγχουν και να καθοδηγουν τη μαζα....το aids παλι, δε μπορεις να μη το φοβασαι και να παιρνεις προφηλαξεις με τα τοσα που σου λενε και ακους και βλεπεις.....αλλα πλεον η μαστιγα του αιωνα ειναι ο καρκινος, που δυστυχως για τον οποιο δε γνωριζουν και πολλα οι επιστημονες.....πολυ ενδιαφερον η καταχωρηση σου...εκφραζει τις αποψεις και αλλων...να εισαι καλα και καλη εβδομαδα!!

ποκαχόντας είπε...

to μονο σιγουρο φιλε μου ειναι οτι ολοι οι ιοι...υπαρχουν και ειναι [φυλαγμενοι ] καπου...οπως επισης υπαρχουν και τα αντιδοτα......ακομα κ για τον καρκινο...σκεψου!!! πως θα παψει να υπαρχει υπερπληθυσμοςπανω στη γη;;;;καπως πρεπει να ξεκληριζομαστεδεν χωραμε παρα πολλοι......εχω δει πολλες αρρωστιεςαλλα [εμπολα] δεν ειχα ξαναδει.......φοβερη κ τρομακτικη αρρωστιασιγουρα το θεμα των ζωων κ γω πιστευω ειναι μουφα για παραπλανησηκαι κερδος......αλλα το πιο τραγικο θεωρω .....να υπαρχουν ολα τα αντιδοταπου θεραπευουν .....και να μην τα δινουν.......γιατι οπου υπαρχει ιος...υπαρχει κ αντιδοτοασε τι λενε ολοι αυτοι......αλλα βλεπεις δε μπορουμε να πεθαινουμε απο γηρατεια.......θα [βουλιαζαμε] την γηπαραπλανηση σιγουρα υπαρχει.....για το θεμα του ειτζκραταω μια επιφυλαξη.....αλλα ακομα κι εκει πιστευω οτι υπαρχει αντιδοτο του ιου.....οπως φυσικα κ της μαστιγαςτου αιωνα...[καρκινος]....υγ.....ασε που κατα την δικη μου αποψη οι ιδιοι μας [ριχνουν;ποτιζουν; οπως θες πεστο τους ιους]βρωμα η δουλεια τεο.....αυτα......πολλες καλημερες

TIME CLOSED είπε...

thank you so much your friendshipgood dayand kisses e beijokas

TIME CLOSED είπε...

Talvez seja loucura.Me perder em desejosSonhar com você,Mas a loucura e que me faz..Cada vez mais criança Perhaps either madness To desire to a kiss yoursTo lose me in desiresTo dream of you But madness is it makes that meEach time more child happy week and cyber beijokas

Άρτεμις είπε...

Theo το βιβλίο επισκεπτών το έκρυψες μην το δεί η εφορία; Όσο για την γρίπη των χοίρων........ εεεεεεεεε.........καλά μην τρελαθούμε τώρα......αφραγκίες.........λογαριασμοί απλήρωτοι.............διακοπές που δεν μπορούμε να πάμε(καλά μη βαράτε...δε λέω για μένα)......σχολεία που θα αρχίσουν(άντε βρές λεφτά για σχολικά)και τόσα άλλα που πρέπει να ξεχάσουμε(άς αφήσουμε όλα τα σκάνδαλα που σκέπασαν και κανένας δε μιλάει πια γι\'αυτά).............εεεε ρίξτε μια γρίπη χοίρων, κοκόρων, γα\'ι\'δάρων, αλόγων,...........οτι νάναι βρε αδελφέ αρκεί να τσιμπήσουν οι χάνοι..............(.......έντιμε άνθρωπε κυρ Παντελή..........νέα γενιά ρίξτε τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ μες στα σκατά κι αυτους που φτιάξανε τον Παντελή σκουληκι αχρηστο σ\'αυτή τη γή)..........τα κατάφερες φίλε Theo και μου \'φτιαξες το νευρικό μου σύστημα βραδιάτικα....................ξυπνήστε νιές, ξυπνήστε νιοί, γίνεται χίλιοι κεραυνοί...............τα νεύρα μου δαντέλα γίνανε........Porca misseria...........

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.