Whois Mark

Δευτέρα

18 Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ...





18 σχόλια:

close in living είπε...

Δύναμη Ζωής και Ψυχής θα το έλεγα εγώ καλέ μου φίλε....Και πράγματι....τα λόγια περιτεύουν...Καλημέρα:))

Annyra είπε...

Καλημέρα και μια υπέροχη εβδομάδα να έχεις φίλε Theo.Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας, Close in living και εσένα.Δεν υπάρχουν λόγια για την δύναμη της θέλησης.Να είσαι πάντα φωτεινός, χαρούμενος, δημιουργικός.Άννα

Ντόρα είπε...

Καλημερα Τεο μου.Αυτα πρεπει να βλεπουμε να σταματησουμε αυτα τα αχ και ωχ.Παραδειγμα προς μιμηση!!!

Lady of Avalon είπε...

O άνθρωπος έχει σίγουρα όρια!Δεν είναι όμως αυτά φυσικά...Καλή σου μέρα Θοδωρή! :)

Lady of Avalon είπε...

Y.Γ. Εναν τέτοιο άντρα με ένα πόδι μπορώ να βρω?

antoyanet είπε...

δυναμη ψυχης αραγε που βρισκεις τη δυναμη να πεταςοταν η ζωη σε βαζει να σερνεσεαραγε που βρισκεις τη δυναμη του θελωαραγε που

Georgia είπε...

Μια υποκλιση στη δυναμη της θελησης!!!!καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους μας!!!

iannis είπε...

Καταπληκτικο!!!!Να τα βλεπουμε..ολοι μας...για να μην ειμαστε αχαριστοι!!!!Καλη βδομαδα...φιλε μου!!

black-Martini είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....Χωρις λογια.....μονο με σκεψεις!!Αλλωστε τα ειπαν ολα οι φιλοι πιο κατω....Καλη συνεχεια και καλη βδομαδα να εχεις Τεο!!

Αλέξανδρος είπε...

Ενα μηνυμα για ολους μας... Ευχαριστουμε...

Τheo είπε...

Πραγματικα η δυναμη της θελησης τεραστια...Αληθεια ποσο μικρα φανταζουν τα δικα μας προβληματα ..οταν βλεπουμε ανθρωπους με μεγαλυτερα προβληματα..και ομως εχουν την δυναμη να τα ξεπερνουν..

ποκαχόντας είπε...

αυτο θα το παρω σαν [απαντηση] στο δικο μου ιστολογιοπραγματικα [ντρεπομαι] υγ...οχι οτι εσυ μου το δινεις σαν απαντησητο παιρνω εγω γιατι ετσι ειναι.....να εισαι καλα φιλαρακι μου να μας [ταρακουνας]με τον τροπο σου!!!!!

Thanasis- είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν όλοι τέτοιες δυνάμεις....Να είναι θέμα γονιδίων και αυτό; Καλό βράδυ Τεό...

Contessa's είπε...

Η ανθρώπινη θέληση είναι τεράστια.....μένει μόνο να την ανακαλύψουμε....Παραδείγματα σαν αυτό που δημοσιεύεις σήμερα, Θοδωρή μου, είναι μαθήματα ζωής.......και μπράβο σου γι\' αυτό!Να είμαστε ευχαριστημένοι με όσα έχουμε, με ό,τι είμαστε, με τα μικρά καθημερινά πράγματα....και να κάνουμε το σταυρό μας που έχουμε την υγεία μας......σωματική και ψυχική.....Καλό βράδυ σε όλους και Χρόνια Πολλά, σε όσους δεν τα έχω πει :))

don είπε...

ειναι ενα πραγματι ευχαριστο θεαμα!Ενα αλλο ομως που ολοι απετρεψαν το βλεμμα εκεινο της σαλονικιας μανας που πουτ@αν@ εγινε μεχρι να ξεσκεπασει τους φονιαδες της κορης της. Και αν αυτο ξεφευγει απ τη δυναμη ζωης και ψυχης, που να το καταταξει κανεις? μπραβο στον χορευτη τυπο και σε καθε αναπηρο που για να σπασει την ανια της αναπηριας καταφερει κατι για παρτη του! ειναι ομως διδαγμα για ψυχικο σθενος ?ευχαριστω για τη φιλοξενια

ποκαχόντας είπε...

φιλε don..σιγουρα δεν συγκρινοντε οι δυο ιστοριεςκαι σιγουρα η μανα στην σαλονικη εκανε την ..υπερβαση κ ειναι παραδειγμα [ψυχικου σθενους]δεν πιστεω κανεις να απετρεψε το βλεμμα απο αυτη την μανατουλαχιστον εγω την θυμαμαι πολυ εντοναπαντως ΚΑΙ στις δυο περιπτωσεις χρειαζετε ψυχικο σθενοςκαλησπερα σε ολους!!!

Αγριάδα είπε...

Δύναμη του παλικαριού αλλά και της οικογένειάς του. Κανείς δεν είναι αυτόφωτος.

don είπε...

υπαρχουν πολλα παραδειγματα ψυχικου σθενους θωμαη (και το ξερεις) για καθε συνειδηση.Εξαρταται τι αξια δινει ο καθενας σ αυτο που κατανοει σαν προτυπο.Στην τελευταια, ολα σωστα ειναι αρκει να παραγουν εργο!!! Αν ειναι δημιουργικο η καταστροφικο, ε! εχει να κανει παλι με την υποκειμενικοτητα του παρατηρητη. Αυτοι που ενεχονται η εμπλεκονται στη δραση εχουν εντελως διαφορετικη φιλοσοφια!Ειλικρινως αν και εχω εμπλακει σε τετοιες καταστασεις (και παλι θα τοκανα αν χρειαζοταν) δεν εχω να πω εναν καλο λογο (ουτε και κακο βεβαια) για ολους αυτους επειδη... ειτε τα καταφεραν και τους περισευει η γνωμη μου για το εργο τους ειτε δεν τα καταφεραν και με φθονουν. Και οταν δεν συμβαινει τιποτα απο τα δυο με τεχνη περισση βαζουν σε λεκτικη δοκιμασια την αρτιμελεια μου.τες πα! πολλη κουβεντα για το τιποτα και δω μουρθαν στο μυαλο οι εξανεμισμοι του 300 για την ωριμοτητα!!και παλι σας ευχαριστω για τη φιλοξενια σας!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.