Whois Mark

Πέμπτη

1 ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ


Tα μεγάλα κακά: θρησκεία πολιτική δικαιοσύνη τύπος ΜΜΕ, και η κατεστημένη κουλτούρα νοοτροπία των ντοπαρισμένων ανθρωποειδών….
Οι άνθρωποι, ή θεοί που δεν ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ είναι καθαρά αναισθητοι. ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, (ή σε πολεμούν με τα ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ) και οι κατώτεροι ή οι αναισθητοι, ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ. Όλοι έχουν το δικαίωμα να πουν την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν έχει το δικαίωμα να την ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ή είναι θεός.. (Αυτά ισχύουν για ανθρώπους υψηλής ποιότητας, και για θεούς).Οι άνανδροι, οι ύπουλοι ΔΕΝ σε ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ με τα ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ. Τα ΠΑΝΤΑ είναι ΠΙΘΑΝΑ και ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΑ.
Η υψηλής ποιότητος άνθρωπος ο εξανθρωπισμένος είναι δίκαιος, συμπονετικός, ολιγαρκής, ενεργεί σαν να πρόκειται να πεθάνει μεθαύριο, με επίγνωση πόσων χρόνων θα ζήσει, (ενώ οι ηλίθιοι σαν να μην ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!) και δεν πιστεύει, δεν νομίζει, δεν ελπίζει, δεν χαρίζει, δεν “ψηφίζει”. Και μην ξεχνάτε: Ο Λ Α – Ε Ι Ν Α Ι – Γ Ι Α – Τ Ο Υ Σ – Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ο Υ Σ : …
Για τους πεθαμένους ή για αυτούς που δεν γεννήθηκαν ακόμη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε κόσμος, ούτε άνθρωποι, ούτε ζώα, φυτά, δικαιοσύνη, θεός, αλήθεια, ψέμα, μέλλον, παρελθόν, παρόν, σύμπαν κόλαση παράδεισος κ.λ.π. Προτού γεννηθείς δεν στεναχωριέσαι για τίποτα! (Το τέλος του κόσμου έρχεται για τον κάθε άνθρωπο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ). Απόλυτο…
Κάθε άνθρωπος ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ γύρω από το οποίον περιστρέφονται τα πάντα και οι πάντες, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ. (Μοναδικό της ζωής). Μετά από 100 χρόνια το 2100 δεν θα υπάρχει κανένας από εμάς, φυσικά ούτε και το μωρό του αιώνα που γεννήθηκε 2000 και 2 δευτερόλεπτα!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι μια ασήμαντη μεγαλοφυΐα για την φύση. Αν η φύση είχε αισθήσεις ο άνθρωπος θα ήταν η αίσθησης του πόνου της δυστυχίας και της ευτυχίας. Ζούμε μέσα στην βιολογική φθορά τις αφθαρσίας της ύλης (χημεία του άνθρακος) =Για όσους θέλουν να υπάρχει θεός….υπάρχει, για όσους δεν θέλουν δεν υπάρχει. Είναι καθαρός υποκειμενική περίπτωση. Αντικειμενικά δεν υπάρχει.
Αλήθεια είναι κάθε τι που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ως ψέμα, είτε μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ είτε όχι αν τολμάτε διαψεύστε μου.
Υπάρχουν τρεις θεοί: 1) Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΕΟΣ = η φύσης, δηλαδή, ο χώρος η ύλη η κίνηση. 2) ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 3) ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = αυτόν που έκαναν οι άνθρωποι. Εξ’ άλλου ότι ήταν ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ να κάνει ή φύσης ή ο θεός το έκανε εδώ και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Μόνον Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ για προεκτάσεις προς το ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟ.
Τα πάντα είναι θέμα λογικής και εξυπνάδας, και ανθρώπινης σπιρτάδας. Ο άνθρωπος ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ δεν προ-ΥΠΑΡΧΕΙ, κατασκευάζετε και προγραμματίζεται από το περιβάλλον μετά την γέννηση του. Μέσα στη ζούγκλα του Υψίστου της αδικίας του πόνου της θλίψης της δυστυχίας της ανισότητας και της ΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ζει ο άνθρωπος. (Όποιος προλάβει και φάει τον άλλον).
ΕΞ ΑΛΛΟΥ: Η ΖΩΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ, ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ, ΖΩΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Είδατε ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ή να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΘΕΟΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ή έστω να τον δώσει μια ΑΣΠΙΡΙΝΗ ?
Είμαστε ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
(2) ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ : Να ΜΗΝ είσαι βλάκας, ηλίθιος, μαλάκας τουλάχιστον επί τοις %. Να ΜΗΝ μπερδεύεις την ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ με την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, και να είσαι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, να ελέγχεις την υποκειμενικότητα σου. (Όλοι οι άνθρωποι ΠΑΣΧΟΥΜΕ από υποκειμενισμό, ή φιλοτομαρισμό).
Τα μεγάλα κακά: θρησκεία πολιτική δικαιοσύνη τύπος ΜΜΕ, και η κατεστημένη κουλτούρα νοοτροπία των ντοπαρισμένων ανθρωποειδών. Οι ενωμένοι απατεώνες του κατεστημένου, της κλίκας που κυβερνά κλπ. Το 80 % (της εκατό) των ανθρώπων βγάζουν το ψωμί τους με ψευτιές και απατεωνιές, οπως: πολιτικοί, θρησκείες, απατεώνες, κλεφτες, μέντιουμ, αστρολόγοι, καφετζούδες, κλπ.
Πολλούς ανθρώπους τους τυφλώνει το συναίσθημα της κατωτερότητας θίγεται το ΕΓΩ ΤΟΥΣ, η κατεστημένη νοοτροπία τους, η καταβολές του υποσυνειδήτου τους, όταν τους αποδεικνύουν το λάθος τους. Ήταν ΔΥΝΑΤΟΝ ένας θεός να είχε κάνει τον άνθρωπο τόσο κουτό ώστε να θεωρεί τον θεό του ΒΛΑΚΑ ? ; Εμένα με θεωρούν άθεο επειδή δεν πιστεύω σε ανύπαρκτα πράγματα. (Μακάρι να υπήρχε θεός, θα τον κατέβαζα να δει τι έκανε).
Και μην μου πείτε ότι, εγώ και όλα τα καθάρματα της πολιτικής οι φονιάδες οι εγκληματίες οι “δράκοι” κλπ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ!!! (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ; είναι δυνατόν;) Ούτε ο θεός έκανε τον διάβολο για να κάνει σαμποτάζ στον εαυτόν του! Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν να είναι ηλίθιος;
Εκεί που δεν υπάρχουν άνθρωποι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ. Στη φύση, ή στο θεό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Αγάπη, δικαιοσύνη, ισότητα, συμπόνια, λύπη, καλοσύνη, συναίσθημα, κύρωση, στοργή, αλλά ΜΟΝΟΝ αδικία, ανισότητα, σαδισμός, πόνος, θλίψη, θάνατος. Όλες οι ιδιότητες του θεού καλός, δίκαιος, πάνσοφος, παντοδύναμος κλπ. είναι εγκληματικά ηλίθιες και κουτές. Μόνον για βλάκες. Οι πολιτικοί συνήθως είναι άνανδροι άσχετοι, ανίκανοι, ανέντιμοι, αδίστακτοι, μας δουλεύουν και μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, και εμείς του θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε
Καλά να ΠΑΘΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ “ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ”. Το τραβάει ο οργανισμός. Το κατεστημένο, ξύπνιους και γνώστες δεν γουστάρει, όλους αυτούς τους σαμποτάρει. Το κατεστημένο τρέφει έμφυτο μίσος προς κάθε ανωτερότητας στοιχείο, αμφισβητίες, συγγραφείς, φιλοσόφους, γνώστες, ατίθασους, επαρχιώτες, απούλητους προοδευτικούς κλπ. Οι γραφειοκράτες οι μανδαρίνοι (ΚΡΑΤΟΣ) μεγαλοποιούν και πολυπλοκοποιούν τα ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, για να πουλήσουν πνεύμα ανωτερότητας στους κατωτέρας “ποιότητος”. Αφού δεν έχουν κάτι το αξιόλογο να επιδείξουν. Σκοτώνονται για τους τύπους και τους ξεφεύγει η ΟΥΣΙΑ. Αυτοί είμαστε .
Κανένα πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν χαίρεται από ευτυχία αλλά από την ΕΞΑΛΕΙΨΗ της δυστυχίας του. Πολλοι φοβούνται ότι, με αυτά που λέγω θα γίνουμε ζούγκλα ? δηλαδή τώρα τι είμαστε; υπάρχει περίπτωση να γίνουμε χειρότερα;




1 σχόλια:

AMANTA είπε...

Kαλημερα! σε βρήκα!
Χείμαρος, όλα μαζεμένα τα είπες.
Έτσι είναι

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.