Whois Mark

Παρασκευή

0 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ..Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ..!!

Όταν ο άντρας μπαίνει σε μια «χύτρα ταχύτητας» μην ξέροντας αν είχατε οργασμό, αν τα κατάφερε και αν είναι ο ιδανικός για εσάς στο σεξ...

Το μεγαλύτερο άγχος μας στο σεξ είναι αν θα καταφέρουμε να φτάσετε εσείς σε οργασμό. Έχουμε βάλει τον εαυτό μας σε ένα απίστευτα αγχωτικό κυνήγι οργασμών σαν να είμαστε άλογα στον ιππόδρομο που τρέχουν χωρίς να απολαμβάνουν τη διαδρομή, παρά νοιάζονται μόνο για το αν θα φτάσουν στο τέρμα. 
Υπάρχει κι αυτή η φήμη, που δεν ξέρουμε αν αληθεύει, και αναφέρει πως το σεξ είναι απολαυστικό μόνο αν φτάσετε σε οργασμό και κάπου εκεί εμείς ερχόμαστε και πανικοβαλλόμαστε.
Πρώτα απ' όλα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πότε «τελειώνετε». Έχετε ξεπατικώσει τόσο καλά τη σκηνή στην καφετέρια "Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι" και έχετε γίνει τόσο καλές στην υποκριτική που μας είναι δύσκολο να καταλάβουμε πότε (και αν ποτέ) τα καταφέραμε. Μάλιστα υπάρχουν και φορές που τα καταφέραμε χωρίς να το ξέρουμε. Με τόσο θέατρο πως θέλετε να βελτιωθούμε; Αν δεν καταλαβαίνουμε πότε το κάνουμε σωστά πώς στο καλό να γίνουμε καλύτεροι;
Από την άλλη υπάρχει και αυτό το άγχος με το συγχρονισμό των οργασμών. Πρέπει σώνει και ντε να φτάσουμε σε κορύφωση ταυτόχρονα για να είναι το αποτέλεσμα άψογο. Όμως για ποιο λόγο πρέπει να συμβεί αυτό; Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να ασχοληθούμε μαζί σας όσο χρειάζεται, αλλά το άγχος του ταυτόχρονου και πως πρέπει να είμαστε ακριβώς on time μάλλον σε θρόμβωση και πρόωρο θάνατο θα μας οδηγήσει παρά σε (πρόωρο) οργασμό.
Τέλος, πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως ο πρώην σας το έκανε καλύτερα από εμάς και πως ήταν ο master των οργασμών, που μόλις σας άγγιζε σπαρταρούσατε. Αυτός ο ανταγωνισμός, αλήθεια, μπορεί να μας ξεκάνει. Νιώθουμε σαν ατσούμπαλα κουτάβια που ψαχουλεύουν το κορμί σας, αντί για τις υπέρτατες μηχανές του σεξ που προσδοκάτε από εμάς να είμαστε. 

Μήπως, όμως, τελικά φταίμε εμείς και οι ανασφάλειες μας και  στην πραγματικότητα οι μηχανισμοί είναι πιο απλοί;

24wro.blogspot.com




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.