Whois Mark

Παρασκευή

21 Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ





21 σχόλια:

Αγριάδα είπε...

Καλημερα!

Annyra είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα φίλε και συνοδοιπόρε.Εκπληκτικό!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Τέσσερεις μέρες βρισκόμουν στα μέρη σας….Αλήθεια είναι πως πέρασα πάλι πολύ όμορφα!!! Να είσαι πάντα φωτεινός, χαρούμενος, δημιουργικός.Άννα

iannis είπε...

Καταπληκτικοοοοοοο!!!!Την καλημερα μου...Θοδωρη....Εγραψες!!!!!!

Άρτεμης είπε...

Από ότι καταλαβαίνω ...αυτό έχει να κάνει με την αρχή της επιστροφής σου……στο Space….Άντε …καλώς έρχεσαι…σιγά – σιγά….Καλημέρα και καλή σου εβδομάδα………..

PENNY είπε...

χαχαχαχαχαχα καλο!!! αυτους ο παπας μ@λ@κες τους βαφτισε!!!χαχαχαχαχακαλημερα Θοδωρηηηηηη!!! :))))))))

Ντόρα είπε...

καλημερα Τεο.Καλα τι Μ@@@@@ς!!!!!!χαχαχαχαχα

Βεατρίκη είπε...

Καλόοοοο! Γελάω ακόμη! Καλημέρα Θοδωρή! Καλώς μας ήρθες και πάλι! Τι θάχουμε να δούμε και ν\'ακούσουμε από σένα ε; Η εισαγωγή ήτανε αυτή;Στο καλό σου, δεν έχω σταματήσει το γέλιο!

. είπε...

ααχααχαχαχαχαχαχα! Μου θύμισες στο δημοτικό που είχα μια γυμνάστρια γερμανίδα με τα σπαστά της ελληνικά ρωταγε τα αγόρια της τάξης -Κ.αλά τι σημαίνει λαλάκας παντού το ακούω πια... τι είναι χαϊδευτικό για τους άντρες???? αχααχααχααχαχαχα!ζζζζζζζζζζζζζζζμουτς!

ποκαχόντας είπε...

καλημερα τεοοοοοοοο!!!καλη βδομαδα και καλως ορισες !!!!!λατρευω χαρρυ κλιν....φιλια πολλα φιλαρακι μου!!!!

Maria είπε...

Καλησπέρα Τεο... κάλο φθινόπωρο...και καλως όρισες ξανά στη γειτονιά μας...!!!!!!!!!!

Τσουκνιδιτσα είπε...

μεγαλος καλλιτεχνης!!!Καλως τον...!!!

survivor είπε...

Αχαχαχαχα! Άκουγα κι εγώ με προσοχή και προσπαθούσα να καταλάβω τι αστείο άκουσαν οι αποκάτω μου και γέλασαν! Μέχρι που έφτασα στο ...εν λόγω σημείο και μετά ήρθε....το φοβερό φινάλε με τον ...ομιλητή και το "αποκορύφωμα" του πλούτου της ελληνικής γλώσσας ! Μα....δεν είναι φοβερό! Χαχα!Γεια σου βρε Τεο! Αργείς αλλά όταν εμφανίζεσαι κάνεις....ΜΠΑΜ! Χαχα! Φιλιά πειραχτήρι!

nikos είπε...

Καλοοοοο!!! Γεια σου φιλαράκο… (μας θυμάσαι κάπου – κάπου!!)

antoyanet είπε...

απο την πολη με τα πολλα Π καλημερα εμεις εδω τουλαχιστον εχουμε πιο πλουσιο λεξιλογιομ@λ@κ@ μου τι λες ρε πουσ.η μου ναι ρε μ.υνοπανπο βλακιες θα κανω τι αρχι.ης εισαι αδελφε μουτουλαχιστον δεν επαναλαμβανομαστε ρε πουσ.. μου καλα μην,ρομπεης εισαι τελειως

Georgia είπε...

χαχαχαχα.....πολυ καλο που το θυμηθηκες αυτο???....εισαι απιθανος.....φιλαρακι,,,καλως μας ηλθες...Καλη σου μερα φιλια πολλα!!!!

Τheo είπε...

Αρτεμη δεν εχω χρονο ακομη..δυστυχως για το χομπυ μου..αλλα ευτυχως για τα οικονομικα μου η δουλεια καλα κρατει ...Απλα βρηκα λιγο χρονο με την βροχουλα,και αναρτησα αυτο το μικρο αποσπασμα του Χαρρυ Κλυν..Παντως σας ευχαριστω ολους..και ειλικρινα ανυπομονω να ερθει η στιγμη που θαχω αρκετο ελευθερο χρονο,για να ασχοληθω με την παρεα,και τα δρωμενα..

Άρτεμης είπε...

Μπράβο Φιλαράκι ....Και μην ανησυχείς.....Εμείς ...Εδώ είμαστε....κλασικά ....και περιμένουμε ....

Lady of Avalon είπε...

:) Hθελα να\'ξερα Θοδωρή τι πίνετε εσείς εκεί στη Θεσσαλονίκη... (και δε μας δίνετε)Να\'σαι καλά και καλώς ήλθες και πάλι στην παρέα μας.

erato είπε...

Τρομερο.... χαχαχα πολυ καλο Καλα δεν παιζεσαι χαχαχαΚαλως ορισες στην γειτονια μας Καλο μεσημερι Θοδωρη !

athina είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαβρεεεεεεεεεεε.....τρελόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

maria είπε...

kalimera poli kalo ?os kai trelooooooooooooooooooooo

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.