Whois Mark

Τρίτη

11 Εγχειριδιο Του Σεξ...Για Νεαρες Γυναικες

Διαβαστε επισης: O Γεροντας
                             Η Αννουλα
                             I am here..i always was..
                             Ο Φιλος Μου Ο Λευτερακης
                             Το Πιο Γλυκο Χερι Του Κοσμου


(Ενα παρα πολυ παλιο αρθρο,απο το περιοδικο "παρα πεντε)

Πιθανόν να αναρωτιέστε…
…Γι’ αυτές τις. περίεργες αισθήσεις τον κορμιού σας… γι’ αυτή την κάψα, τις ανατριχίλες που νιώθετε τα τελευταία χρόνια… για όλα εκείνα τα πράγματα που οι γονείς σας σας είπαν ότι θα συζητήσουν μαζί σας «όταν γίνεις αρκετά μεγάλη ". Λοιπόν, εμείς θέλουμε να σου γνωστοποιήσουμε ότι μεγάλωσες ήδη όσο πρέπει!

Αρκετά μεγάλη για να μάθεις τι επιθυμεί να κάνει το σώμα σου. Και πώς να το κάνει. Γιατί είσαι πια αρκετά μεγάλη για να γίνεις μια πλήρως κατατοπισμένη και πεπειραμένη νέα γυναίκα. Είναι σημαντικό να αποκτήσεις αυτές τις πληροφορίες ελεύθερα, καθαρά, πλήρως. Γι’ αυτό το λόγο, πρώτα απ’ όλα
—κι είναι πολύ
σημαντικό αυτό — μην ρωτήσεις τους γονείς σου. Ακόμη περισσότερο, μην τους δείξεις αυτόν τον Οδηγό για κανέναν λόγο. Δεν είναι ότι οι γονείς σου δεν επιθυμούν ό.τι καλύτερο για σένα. Αλλά έχουν μεγαλώσει μια παλαιότερη εποχή, όπου τα ζητήματα ζωής και έρωτα θεωρούνταν ζητήματα που προκαλούσαν ντροπή κι αμηχανία… κάτι που έπρεπε, να γίνεται μυστικά. Λοιπόν, εμείς δεν νομίζουμε ότι είναι πράγματα που πρέπει να προκαλούν ντροπή. Εμείς νομίζουμε ότι είναι πράγματα καταπληκτικά. Και θέλουμε να έχεις τις καλύτερες εμπειρίες που μπορείς ν’ αποκτήσεις τα επόμενα χρόνια. Ετσι άκου,διάβαζε και καλωσόρισες στον υπέροχο κόσμο της ευχαρίστησης.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΑΣΤΗ;
Δυστυχώς πολλοί άντρες, που φαίνονται ελκυστικοί απ’ έξω, είναι στην πραγματικότητα εντελώς ομοφυλόφιλοι — συχνά χωρίς να το ξέρουν οι ίδιοι. Ανδρες ψηλοί, αθλητικοί, ευρύστερνοι, με γυμνασμένα κορμιά, στην πραγματικότητα — ασυνείδητα — κατά βάθος επιθυμούν άλλους άνδρες. Πρέπει ν’ αποφεύγεις σταθερά άνδρες που είναι αθλητές η καλλιτέχνες και άνδρες που ντύνονται κομψά, με ακριβά ρούχα και καθαρά πουκάμισα και φροντισμένα παπούτσια. Αυτοί οι «άνδρες» έχουν μια τάση να ξοδεύουν χρήματα σε πολυτελή γεύματα και ακριβές διασκεδάσεις, σε ταξί και σε δώρα για να καταφέρουν να σε ξεγελάσουν. Οι έμπειροι γνήσιοι άνδρες με αυτοπεποίθηση —το είδος ακριβώς που χρειάζεσαι— δεν νιώθουν ανάγκη ν’ αλλάξουν τις φυσικές αναλογίες του σώματος τους, ούτε να επιδειχτούν. Εχουν χαλαρούς ώμους, μια λογική αναλογία πάχους, συνήθως στο στομάχι, κάτι άφθονο που σου προσφέρει την άνεση στις ιδιωτικές σας στιγμές να πιάνεις — γιατί νομίζεις ότι έχει βγει η, έκφραση «σαρκική απόλαυση» —. Ενα ακόμη σημαντικό σημείο; οι παντρεμένοι άνδρες δεν θα φλυαρήσουν ποτέ για σένα στο σπίτι σου ή στο σχολείο. Ανδρες που επισκέπτονται την πόλη σου σε σύντομο επαγγελματικό ταξίδι είναι διακριτικοί, ευγνώμονες και τους χαρακτηρίζει το πάθος. Αναζήτησε τους.

ΠΟΣΟ… «ΜΕΓΑΛΟΣ»… ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ;
Μην ντρέπεσαι. Είναι σημαντική ερώτηση, και γύρω από το Θέμα υπάρχει μεγάλη σύγχυση. Ο μέσος όρος του μήκους του πέους ενός άντρα είναι 7-8 εκατοστά. Αντρες με μεγαλύτερο μήκος συχνά καταφεύγουν σε επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις για να το κοντϋνουν. Σε πάχος ο μέσος όρος είναι περίπου στο μέγεθος ενός στυλογράφου.

ΠΟΣΟ… «ΠΟΛΥ»… ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ;
Μερικοί άντρες μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης περισσότερο κι από το ρεκόρ των 30 δευτερολέπτων. Συνουσία με έναν έμπειρο άντρα μπορεί να φτάσει και τα 45 δευτερόλεπτα. Μια φορά στις χίλιες μπορείτε να πετύχετε έναν άντρα, που μπορεί να κρατήσει και ένα λεπτό. Αν σου συμβεί, μην το πεις στις φιλενάδες σου ότι κατάφερες να’χεις έναν απ’ αυτούς τους πολύτιμους εραστές των 60 δευτερολέπτων.

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΡΓΑΣΜΟ;
Ο γυναικείος οργασμός είναι μια αίσθηση που πολύ δύσκολα μπορούμε να εξηγήσουμε με λογια, αλλά οι πλέον ικανοποιημένες και έμπειρες γυναίκες συμφωνούν οτι είναι μια αίσθηση «σαν κάτι να είναι μέσα σου «. Οταν το πέος ενός άντρα είναι μέσα οτο αιδοίο ή στο στόμα ή στα κωλομέρια σου, αυτό είναι οργασμός. Θα ανακαλύψετε ότι ένας πραγματικά επιδέξιος εραστής εφαρμόζει στον έρωτα την ίδια τεχνική που ένας ειδικός της γαστριμαργίας συμβουλεύει για ένα γεύμα: Ν’ αφήνεις πάντα κάτι τις στο πιάτο. Οταν μετά τη συνουσία αισθανθείς γενικά ότι κάτι περισσότερο θα έπρεπε να έχει γίνει και σου έχει μείνει μια αίσθηση ανικανοποίηοης, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι είχες την εμπειρία μιας αξέχαστης ερωτικής πράξης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ;
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ;
Αυτό είναι μια από τις πιο σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα δυο φύλα. Εάν κοιτάξεις τις εικόνες ενός άντρα και μιας γυναίκας θα δεις ότι το πέος ενός άντρα ταιριάζει τελεία στο στόμα μιας γυναίκας. Απ’ την άλλη, μεριά, το στόμα ενός άντρα δεν ταιριάζει στο αιδοίο μιας γυναίκας. Ετσι, μια γυναίκα το να διεγείρει στοματικά έναν άντρα κάνει μια φυσική πράξη. Ενώ το να βάζει ένας άντρας το στόμα τον στο αιδοίο ή στην πέριξ περιοχή δεν είναι μια πράξη αφύσικη,αλλα οπωσδηποτε προυποθετει να εχει καποιος μεγαλη εμπειρια..η τουλαχιστον να εχει εξασκηθει σωστα..

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ;
Οι άντρες έχουν πολλούς τρόπους να εκφράσουν την ικανοποίηση τους. Η ικανοποιημένη τον όψη ακολουθούμενη από έναν βαθύ ύπνο είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι εσύ κι αυτός είστε τέλειο ζευγάρι. Ενα άλλο παράδειγμα έκφρασης της ανδρικής ικανοποίησης είναι όταν ο άντρας ανάψει αμέσως μετά την τηλεόραση για να δει έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ. Πολλές γυναίκες βρίσκουν μια ιδιαίτερη μετα-ερωτική ικανοποίηση πηγαίνοντας στην κουζίνα και φέρνοντας μια ωραία κρύα μπύρα στον άντρα, μαζί με κάτι ελαφρύ — σάντουιτς, τσιπς, ξηρούς καρπούς— για να βοηθήσουν το ταίρι τους να αναπληρώσει τις θερμίδες που κατανάλωσε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;
Ανικανότητα είναι αυτό που συμβαίνει όταν ένα κορίτσι ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ να διεγείρει κατάλληλα τον άνδρα. Αυτό συμβαίνει όταν η φάτσα της δεν είναι τέλεια η όταν αυτή μιλάει πάρα πολύ πριν πέσει στο κρεβάτι μαζί του. Οταν αυτό συμβαίνει, μπορείς να τον βοηθήσεις αν του ανάψεις την τηλεόραση σε κάποιον αγώνα ή φέρνοντας του κανένα σαντουϊτσάκι. Μια άλλη πολύ καλή τεχνική για να τον διεγείρεις είναι να καλέσεις μια πραγματικά όμορφη φιλενάδα σου και να κάνετε ό,τι σας ζητήσει, είτε σ’ αυτόν, είτε μεταξύ σας ενώ αυτός θα κοιτάζει.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΟ «ΜΥΣΤΗΡΙΟ» ΖΩΝΤΑΝΟ
Ενας καλός τρόπος για ν’ αποφύγετε τα πράγματα να γίνουν βαρετή ρουτίνα είναι ν’ αλλάξεις το στυλ των ρούχων σου. Ζαρτιέρες, μαύρα διαφανή εσώρουχα, δερμάτινα κολλητά, θα βοηθήσουν να προσελκύσεις την προσοχή του. Επίσης, δεν πρέπει να παίζεις μόνο το «ένας-προς-ένα». Προσκάλεσε την πιο ελκυστική και τσαχπίνα φιλενάδα σου να λάβει μέρος. Μια άλλη τεχνική, —που νομίζουμε ότι είναι, η καλύτερη— είναι να χρησιμοποιείτε ψευδώνυμα. Ας είναι το ταίρι σας ο «Κύριος Αγνωστος». Μην τον αφήσεις να σου πει που μένει ή να σου αποκαλύψει τον αριθμό του τηλεφώνου του. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό δημιουργεί μια θαυμάσια ατμόσφαιρα μυστηρίου στα ειδύλλια σας.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ;
Οταν ψάχνεις για τον ιδανικό άντρα 30-40-50 χρονών, παντρεμένο, σε ταξίδι για δουλειές, με παχάκια που επιβεβαιώνουν την αρρενωπότητά του— κάνε μια βόλτα στα μπαρ κεντρικών ξενοδοχείων γύρω στις 8.30 το βράδυ. Κοίταζε τριγύρω και όταν βρεις τον άνθρωπο σου, ξεκούμπωσε τα πάνω τρία από τα τέσσερα κουμπιά της μπλούζας σου, περπατά αργά προς το μέρος του, κλειστού το μάτι, σκύψε πάνω τον και ψιθύρισε του στο αυτί «Κούκλε, να σε κεράσω ένα ποτό; «Αυτός ο διάλογος πραγματικά σπάει τον πάγο και τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά από κει και πέρα.

Μερικες αλλες σπουδαιες ερωτήσεις

«Εάν μείνω έγγυος, πώς θα ξέρω ποιος είναι ο πατέρας;»
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να το μάθεις.

«Πού θα πρέπει να με πάει ένας άντρας;»
Επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί ομοφυλόφιλοι που θέλουν να πηγαίνουν το «ταίρι» τους σε πολυτελή ρεστωράν, εσύ να ψάξεις νια τον άνδρα που προτιμάει τις υπαίθριες καντίνες νια ένα σάντουιτς στο χέρι. Αυτό σημαίνει ότι το μυαλό του δεν είναι στο φαγητό, αλλά ξέρεις πού.

«Τι σημαίνει εάν δεν μου τηλεφωνάει;»
Μπορεί να προσπαθεί να κρατήσει το μυστήριο ζωντανό. Μετά από μερικές βδομάδες, πήγαινε μια βόλτα μέχρι το μπαρ και κοίτα να δεις αν γύρισε. Αν δεν γύρισε, βρες κάποιον άλλο τύπο με τις ίδιες προδιαγραφές και εφάρμοσε την ίδια τεχνική του να «σε κεράσω ένα ποτό κούκλε». Είναι πολύ πιθανόν να συναντήσετε έναν καινούριο καταπληκτικό εραστή.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,

Αν αυτό το έγραψαν για αστείο, λοιπόν δεν γέλασα καθόλου. Αν το έγραψαν στα σοβαρά, τότε δεν υπάρχουν σχόλια !!!


MARIW

irini είπε...

Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του/της MARIW.Λυπάμαι πολύ αλλά αυτή η ανάρτηση δεν αποτελεί εγχειρίδιο για νεαρές κοπέλες αλλά για παντρεμένους άντρες μεγάλης ηλικίας με προβλήματα αυτοπεποίθησης που αρέσκονται να πηγαίνουν με νεαρά κορίτσια.

ΦΟΥΛΗ είπε...

ok θα της το πω και άμα θέλει!!!
Καλημέρα...

stavroulazerva είπε...

Αυτό εννοούσε ο Τσαλίκης με το τραγούδι: «Ο πρόστυχος ο άντρας ο σωστός»;
Ουάου!!!!!!!!!
Την καλησπέρα μου!!!!!!

Black~Martini είπε...

Διαβαζουν και νεα κοριτσια ..και μεγαλα κοριτσια! Σαν μεγαλο κοριτσι με μικρα κοριτσια...αυτος ειναι ενας οδηγος προς αποφυγη του ''λαθους'' αντρα!Ακομα βεβαια ειναι μικρες οι κορες μου για να τους το δειξω....

Θεό7δωρος είπε...

Θεωρώ πως τα περισσότερα τα λες ορθά!
Όμως θέλω να διαφωνησω σε αυτό που λες με τους καλλιτέχνες , τους γυμνασμένους κτλ.
Μην το γενικεύεις όμως το θέμα.
Η πλειοψηφία αυτων ειναι, έτσι όπως το λες!

Νικολάκης είπε...

Τι άλλη κουλαμάρα θα διαβάσουμε; Εντελώς άκυρο το άρθρο. Δυστυχώς, MARIW, ο (αρχικός) συγγραφέας δεν δείχνει ούτε κατά την εισαγωγή του άρθρου, ούτε κατά τη συνέχεια του καμία διάθεση να αστειευτεί. Αντιθέτως, δείχνει να τα λέει στα σοβαρά όλα αυτά και απορώ πώς εγκρίθηκε να τυπωθεί κάτι τέτοιο... Μαντέψτε το φύλο του αρχισυντάκτη του περιοδικού.... ελάτε δεν είναι και τόσο δύσκολο... :@)

Αν κάποιο νεαρό κορίτσι τα διαβάσει όλα αυτά, καλά θα κάνει να μην λάβει υπόψη του τίποτα απ' όλα αυτά, γιατί τα περισσότερα είναι παραπλανητικά. Την ενημέρωση γύρω από τον έρωτα και την ερωτική πράξη, καλύτερα να την πάρει από σύγχρονες εγκυκλοπαίδειες, παρά από άσχετα περιοδικά ή ιστοσελίδες.

Όσο για το σημείο που λέει "να μη ρωτήσεις τους γονείς σου", αυτό εξαρτάται από τους γονείς. Αν γενικά υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης μέσα στην οικογένεια και οι γονείς έχουν ένα υγιές ψυχολογικό προφίλ, τότε δε βλέπω το λόγο να μην ρωτήσει τους γονείς του ένας έφηβος/ μια έφηβη. Ωστόσο, επειδή στην ηλικία αυτή συνήθως οι έφηβοι τηρούν μία στάση άρνησης απέναντι στους γονείς τους, μπορούν να συμβουλευθούν κάποιον μεγαλύτερο/η θείο/α, ξάδελφο/η, φίλο/η που εμπιστεύονται, αρκεί να είναι συναισθηματικά ώριμος/η, ώστε να μπορεί να συμβουλεύσει τον/την έφηβο/η.

mar9659 είπε...

Δέν εχω χρόνο να σχολιάσω την ανάρτηση σου
Γλυκέ μου Ακαντού!!!
Είδες το διόρθωσα..χαχαχα
Αυτά παθαίνει κανείς αν δε πιεί καφέ το πρωί..
Να εχεις μια όμορφη μέρα !!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον οδήγίες για το πώς να βγάζουν χρήματα από το σεξ τα κορίτσια μας (πως να γίνουν π...νες)
Αλλά τί να περιμένεις από κάποιον που αρχίζει τις οδηγίες του/της "συμβουλεύοντας"να μην ρωτήσεις αυτούς που σε αγαπούν πιο πολύ από οτιδήποτε και που σε έφεραν στον κόσμο? Ακόμη πάρα πέρα να μην δείξεις καν το άρθρο στους γονείς.
Ποιός άραγε ο σκοπός αυτής της γελοιότητας?

Alex Alexeev είπε...

Sikothike se mail tis dioxis , an den aferethi amesa tha pesoun kirosis kai sto site kai ston "uploader" , euxaristo apo Excedo !

文章 είπε...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 婚禮顧問 婚禮顧問

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.